Volg ons ook op:

VvCL VvCL
  
Word vriend!
Ga naar het aanmeldformulier of stuur ons een mail.
  
VvCL
       

Doel Stichting

Sinds 4 mei 2015 is de Stichting Vrienden van Cactus Live een feit.

De Stichting Vrienden van Cactus Live (VvCL) wil een podium bieden aan artiesten en bands van uiteenlopende genres. Door de kleine, intieme setting van de locatie worden liefhebbers van livemuziek in staat gesteld artiesten en hun muziek van nabij te ervaren en te ontmoeten.
Veel liefhebbers van livemuziek kunnen zich niet altijd vinden in de grootschaligheid, (hoge) kosten en niet in de laatste plaats de onpersoonlijke sfeer van concerten.
Juist voor deze groep, maar natuurlijk voor alle liefhebbers van livemuziek, organiseert de Stichting VvCL kleinere en/of bijzondere concerten in Muziekcafé de Cactus.
Door “Vriend” te worden stellen de deelnemers (Vrienden) de Stichting VvCL in staat de volgende doelen te behalen:

Doelstellingen van de Stichting VvCL:

  • Het organiseren van concerten op de laatste zondagmiddag van de maand met singer-songwriters en semi-akoestische bands.
  • Het organiseren van concerten op meerdere vrijdagavonden per jaar met een vrijere invulling van muziek en bands.
  • Muziekoptredens van goede kwaliteit mogelijk maken in een leuke, intieme sfeer voor zowel de muzikanten als het publiek.
  • Muziekoptredens mogelijk maken die vernieuwend zijn, zowel in muziekstijl/repertoire keuze als bezettingsvorm van het gezelschap.
  • Interactieve ontmoetingsplek zijn voor artiesten en publiek.

Het publiek kan voor en na het optreden de muzikant ontmoeten en tijdens het optreden is door de intimiteit van de locatie  interactie ook mogelijk waardoor optredens een heel eigen en bijzonder karakter krijgen.